Access Bars

Access Bars

Gedachten Energie Praktijk

Wat zijn Access Bars? Waarom wordt ook wel de benaming Access Consciousness Bars gebruikt? Ik ga eerst de woorden vertalen:

Access betekent toegang, consciousness betekent bewustzijn en bars betekent staven.

De Bars, de staven: er zijn 32 punten op je hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen opgeslagen hebt. Je zou de Bars de harde schijf van je computer kunnen noemen.

De verschillende Bars (punten) zijn verbonden met diverse gebieden in je leven.
Geld, veroudering, lichaam, seksualiteit, vreugde, heling, creativiteit. Hoe zou het zijn om je  ervan bewust te worden wat er mogelijk is voor jou op deze gebieden?

 

Hoe is het begonnen?

Ik ga het heel kort samenvatten. Gary Douglas, de grondlegger van Access Consciousness®, stelde ruim 25 jaar geleden een aantal vragen, omdat hij helemaal niet tevreden was over zijn leven. Hij ontving “de Bars”, en dat een vraag je in je kracht zet. Wat als….. vul maar in. Gary besefte dat de Bars een techniek zou kunnen zijn om mensen te helpen om op een andere manier te gaan functioneren en dat hij deze informatie in lesvorm zou moeten aanbieden om meer mensen in hun eigen kracht te zetten en hen te voorzien van meer mogelijkheden en verandering. Dat was het begin van Access Consciousness®.

Een behandeling van je Access Bars activeert je bewustzijn. Door het nalopen van je Bars, zo noem je deze behandeling, worden oude overwegingen, overtuigingen, gedragspatronen verwijderd. Hierdoor ontstaat ruimte. Ook wordt je bewustzijn geactiveerd. Je wordt je bewust van keuzes, mogelijkheden, kansen.

Een behandeling wordt als weldadig en zeer ontspannend ervaren. Het effect van een behandeling kan worden vergeleken met wat er gebeurt als een steen in het water wordt gegooid. Het water spat op en heel veel luchtbelletjes komen zacht bruisend, moeiteloos omhoog. Dit geeft een verfrissend effect. Ook wordt het effect van een bars behandeling wel omschreven dat er als het ware een sluier wordt opgetild en na een behandeling dingen opeens duidelijker worden.

Hoeveel Bars behandelingen zijn er nodig, vraag je je misschien af? Tja, dat is voor iedereen verschillend. Voor sommige mensen is 1 x genoeg en anderen kunnen er geen genoeg van krijgen. Iedereen is verschillend en heeft unieke ervaringen in het leven. Welk effect merk je (na 1 x)  en wat wil je veranderen in je leven?

De keuze is aan jou…

 

Tarieven

Aantal minuten tarief 5 rittenkaart
30 €  27,50 n.v.t.
75 € 52,00  € 246,00
90 € 60,00 € 285,00

 

Gedachten Energie Praktijk
Spinnenweb Energie Praktijk

Reacties zijn gesloten.