Access Consciousness Facelift®

Access Consciousness  Facelift®

De Access  Facelift ® is een heerlijke ontspannende manier om je gezicht en lichaam te verjongen en om sporen van veroudering te verminderen.

Het effect werkt  in het gehele lichaam door, een full-body lift.

Een Access  Facelift ®  wordt  gebruikt voor:

  • Het verjongen en verstrakken van de huid
  • Het revitaliseren van je cellen van binnenuit
  • Het verminderen van de effecten van veroudering
  • Het tot stand brengen van een algehele lichaamslift

De behandeling

Je ligt  ontspannen op mijn massagetafel of  je zit in mijn relaxstoel. Ik zit achter het hoofdeinde. Ik plaats mijn handen op verschillende delen van  je gezicht, hals en het bovenste deel van je borst aan. Op je gezicht bevinden zich acupressuurpunten, die corresponderen met alle organen in je lichaam.  Tijdens de behandeling worden deze punten gestimuleerd en dit werkt versterkend en ontspannend door in je hele lichaam.

Na de behandeling zul je er meer ontspannen en stralender uitzien, je zult je fitter voelen. Je zult je bewust worden van veranderingen, zoals bijvoorbeeld je standpunten over ouder worden.

Andere bodyprocessen

De overige bodyprocessen, oftewel lichaamsprocessen, die ik kan geven, ontsluiten de spanning, weerstand en het ongemak van het lichaam, door dynamisch energie te verschuiven. Een bodyproces wordt : hands on” gegeven. Ik leg mijn handen dus op diverse plekken op je lichaam en volg de energie.

Tarieven

Aantal minuten tarief 5 rittenkaart
75 € 52,00  € 246,00
90 € 60,00 € 285,00
Oorkaarsen
Oorkaarsen
Vaasjes

Reacties zijn gesloten.