Massages en behandelingen

Massages en behandelingen

Welke massage/behandeling is voor wie bedoeld? 

De twee redenen dat iemand zich wil laten masseren zijn ontspanning en het laten behandelen van een klacht.

Wat alle massages en behandelingen gemeen hebben is...ontspanning. Van ontspanning krijg je energie en voel je je beter.

 

Effecten van een massage:

verbetert het immuunsysteem en doorbloeding, werkt pijnstillend, slaap bevorderend, beïnvloedt positief je gemoedstoestand, verhoogt je bewustzijn, bevordert sportprestaties, verbetert je ademhaling, ontspannend.

Bovendien is aangeraakt worden één van de basisbehoeften van een mens en is het heerlijk om tijd voor jezelf te nemen.

Preventief: regelmatig een massage ontvangen helpt mee aan een goede balans tussen lichaam en geest.  Beter in je vel zitten bevordert je hele dagelijkse leven.

Ik kan diverse Access® Bars sessies, metamorfosemassage, handmassage, voetmassage, hotstone massage, wellness massage, stoelmassage en oorkaarsbehandelingen geven. Met dit pakket heb ik voor heel veel mensen iets te bieden.

Naast ontspanning helpen de Access® Bars sessies en de metamorfosemassage mensen met het loslaten van oude overtuigingen. Door de  Access® Bars sessies word je je bewust van wat er mogelijk is voor jou.

De metamorfosemassage laat je worden wie je bent, brengt je emotioneel in balans en bevordert je persoonlijke ontwikkeling.

Niet iedereen kan (lang) liggen op een massagetafel en ook niet iedereen vind het prettig om een deel van de kleding uit te doen. Voor een handmassage hoef je alleen maar je mouwen op te stropen tot boven de ellebogen.

Voor een voetmassage mogen de sokken uitgedaan worden en de kuiten ontbloot worden.

Voor een stoelmassage mag je alles aanhouden en dit geldt ook voor de oorkaarsbehandeling.

 

Doel van de massages, sessies, behandelingen

De Access® Bars, Access® facelift en Access® bodyprocessen hebben als hoofddoel het loslaten van overtuigingen en vervolgens bewust worden van de mogelijkheid om het anders te kunnen doen. Je kunt vragen : “Wat is er mogelijk voor mij?”

Voorbeelden: examenvrees, stress, gedachten gaan maar door, geen overzicht meer hebben.

Metamorfosemassage heeft als hoofddoel het opruimen van blokkades.  

Handmassage, voetmassage, wellnessmassage en  stoelmassage  hebben allemaal als hoofddoel ontspanning. Waar gaat jouw persoonlijke voorkeur naar uit? Wil je liggen of zitten? Hoeveel kleding wil je uitdoen? Combinaties van massages zijn uiteraard ook mogelijk.

Hotstonemassage heeft twee hoofddoelen:

Ontspanning: door de combinatie van warmte en beweging is de massage extra effectief  en werkt dieper in op het spierweefsel

Ontgiftend en dus bijdragend aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Oorkaarsbehandeling geeft verlichting bij diverse oorklachten en is ontspannend.

Hieronder vind je het overzicht van de diverse behandelingen. Klik op de link om naar de betreffende pagina met meer informatie te gaan.

facelift
voetmassage
oorkaars

Reacties zijn gesloten.